Werkgevers
Laatst bijgewerkt op 7-9-2010

Hier vindt u onze algemene voorwaarden

Cancrinus Search Kandidaten Selectie

Onderstaand vindt u een selectie van aanstormend talent en ervaren professionals. Deze ambitieuze kandidaten zijn klaar voor een nieuwe uitdaging in de farmaceutische en medische industrie.

Nota bene: de Cancrinus Search Kandidaten Selectie omvat slechts een klein deel van ons bestand. Mťťr weten van wat we allemaal in huis hebben? Bel dan met Frits Cancrinus op 023-5316966.ReferentieCV-9
AmbitieEntree maken in de farmaceutische industrie met uiteindelijk doel een positie in bijvoorbeeld HEALTH ECONOMICS of MARKETING.
ProfielPrima communicator-op-niveau. Academicus. Intelligent. Pikt zaken snel op. Realist: is bereid om eventueel in een buitendienst functie te starten.
Geslachtman
Leeftijdscategorie30 - 35
OpleidingsniveauAtheneum B, Apotheker met de unieke combinatie marketing en finance. Diverse finance en healthcare cursussen. Kent de farma industrie vanuit financieel en research perspectief.
ErvaringApotheker met ervaring in research en 3 jaar als finance consultant farma bij een gerenommeerd adviesbureau
Gewenste werkregio'sWoont in Amsterdam. Wil daar i.v.m. werk echtgenote (internist in Amsterdam) voorlopig blijven wonen maar is bereid binnen een straal van 60 km te werken.ReferentieCV-8
AmbitieDe beste artsenbezoekster van oost Nederland te worden. Heeft daar alles voor over want een gemotiveerder kandidate dan deze jonge en ambitieuze vrouw kom je niet snel tegen.
ProfielSuperpositieve uitstraling. Jong, enthousiast en een innemende maar commerciŽle communicator. Weet als geen ander wat relatiebouwen is.
Geslachtvrouw
Leeftijdscategorie25 - 30
OpleidingsniveauHBO Toerisme, muziekopleiding en diverse commerciŽle trainingen. EHBO diploma.
ErvaringRuime ervaring in de uitzendbranche als career consultant en flex consulent. Gaat daardoor makkelijk met verschillende soorten klanten om.
Gewenste werkregio'sIs gebonden aan haar woonplaats in de buurt van Enschede. Oost Nederland dus.ReferentieCV-7
AmbitieKandidate heeft 1 jaar ervaring als rayonmanager. Wil graag voor een farmaceut werken waar eigen inbreng gewaardeerd wordt. Ook het bezoeken van specialisten ziet ze als volgende stap. Is op korte termijn beschikbaar voor 4 dagen per week.
ProfielEnthousiaste communicator die weet en begrijpt waar het om gaat in de farmaceutische buitendienst. Intelligent. Topsporter. Aanpakker!
Geslachtvrouw
Leeftijdscategorie20-25
OpleidingsniveauFysiotherapeut. Diverse in-house cursussen bij haar werkgever zowel farmaceutisch / medisch inhoudelijk als op commercieel terrein.
ErvaringAls fysiotherapeut: kent daardoor het "medische Umfeld". Hockey trainster, fitness instructrice en als artsenbezoeker.
Gewenste werkregio'sWoont in Eindhoven en is niet bereid te verhuizen. Ziet niet op tegen een groot rayon.


Menu Alle Werkgevers Reageer Tell a friend